Tafel van Betekenis

Tafel van Betekenis

Tafel van Betekenis

629 629 mensen hebben dit evenement bekeken.

Hoe Nederlands zout- en chemiebedrijf Nobian vooroploopt in verduurzaming.

Tijdens onze volgende Tafel van Betekenis, op woensdag 10 mei van 17.00 tot 19.00 uur, neemt Sustainability Manager @Haimo Tonnaer ons mee in de duurzame stappen van zijn werkgever @Nobian (voormalig AkzoNobel).
Welke stappen brengen een extractieve, energie-intensieve chemiebedrijf naar de bestemming om Europa’s meest duurzame chemiebedrijf te worden? Terwijl je ondertussen ‘gewoon’ efficient moet opereren en een gezond rendement leveren.
Hoe bepaal je prioriteiten? In hoeverre speelt externe beeldvorming en aspecten als employer branding een rol? Terwijl niet voor de buitenwereld zichtbare, energiebesparende maatregelen voor het klimaat soms veel meer impact maken? Hoe leg je meetbaar, transparant en toetsbaar verantwoording af over die duurzame stappen? En hoe neem je ketenpartners hierin mee?

Tijdens de Tafel van Betekenis voeren ondernemers en professionals uit de #Stedendriehoek verdiepende gesprekken over de #Betekeniseconomie. Samen zoeken we naar andere invullingen van het huidige economische systeem, waarin winstmaximalisatie een belangrijke aanjager is van klimaatverandering en ongelijkheid.

In de Betekeniseconomie gaan economische waarden hand in hand met sociale en ecologische waarden. We betalen een ‘True Price’ voor onze producten zodat we voorkomen dat mensen, dieren en de planeet uitgebuit worden.

Wil jij ook meepraten over dit urgente onderwerp voor de transitionele opgaven waarvoor wij als regio staan? Meld je dan nu aan!

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.linkedin.com/events/tafelvanbetekenis10mei17-00-19-7052221527873724416/about/ →

 

Datum en tijd

10-05-2023 @ 17:00 aan
10-05-2023 @ 19:00

Share With Friends