Tafel van Betekenis

Tafel van Betekenis

Tafel van Betekenis

185 185 mensen hebben dit evenement bekeken.

Klimaatpositiviteit als core-business, hoe doe je dat?

Op woensdag 1 februari tijdens de eerste Tafel van Betekenis in 2023 komt @Gijs Schuringa van @Sumting ons vertellen hoe in zijn bedrijf betekenis boven winst gaat. Hoe organiseer je dat? Hoe financier je dat? En, hoe is zo’n businessmodel op lange termijn volhoudbaar?

Sumting is in 2022 opgericht vanuit Steward-ownership principes. Dat is een ondernemingsvorm waarbij stemrecht (macht) en economisch recht (financiële belangen) van elkaar gescheiden zijn, zodat een onderneming zich optimaal kan richten op haar bestaansreden.

Sumting ondersteunt projecten die een écht verschil maken met resultaten die je kunt zien. Het faciliteert bedrijven en individuen om zichtbaar de natuur te herstellen via projecten die ontbossing tegengaan, plastic afval opruimen en biodiversiteit bevorderen en tegelijkertijd sociale structuren versterken.

Voor wie?
Tijdens de Tafel van Betekenis voeren ondernemers en professionals uit de #Stedendriehoek verdiepende gesprekken over de #Betekeniseconomie. Samen zoeken we naar andere invullingen van het huidige economische systeem, waarin winstmaximalisatie een belangrijke aanjager is van klimaatverandering en ongelijkheid.

In de Betekeniseconomie gaan economische waarden hand in hand met sociale en ecologische waarden. We betalen een ‘True Price’ voor onze producten zodat we voorkomen dat mensen, dieren en de planeet uitgebuit worden.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.linkedin.com/events/tafelvanbetekenis7010251764037754880/about/ →

 

Datum en tijd

01-02-2023 @ 17:00 aan
01-02-2023 @ 19:00

Share With Friends